04-03-2021

Ηράκλειο: Νέα προθεσμία για τον 52χρονο δάσκαλο που κατηγορείται για ασέλγεια σε 8χρονο

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί, τη Δευτέρα, ζήτησε και πήρε ο 52χρονος δάσκαλος Δημοτικού Σχολείου της Ιεράπετρας Λασιθίου που κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος μαθήτριάς του στην οποία έκανε ιδιαίτερα μαθήματα.

Ο κατηγορούμενος το μεσημέρι τόσο κατά την προσαγωγή όσο και κατά την αποχώρηση του από το γραφείο του Ανακριτή Νεάπολης δεν έκανε κανένα σχόλιο. Την ίδια ώρα στην Αστυνομία έχει γίνει σειρά καταγγελιών από γονείς σε βάρος του δασκάλου οι οποίες διερευνώνται. Ο δάσκαλος έκανε ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά από την Ιεράπετρα και συνελήφθη μετά από καταγγελία γονέων που είχαν υποψιασθεί την συμπεριφορά του αλλά και με βάση υλικό από κάμερα που κατέγραψε κινήσεις του στο δωμάτιο ενός 8 χρόνου κοριτσιού που του έκανε μάθημα.

Στο μεταξύ σοκάρουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της μητέρας που κατήγγειλε τον δάσκαλο η οποία σήμερα το πρωί μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράπετρας ΗΧΩ FM. “Ο κύριος αυτός φίλαγε το παιδί μου στο στόμα, προσπάθησε να βάλει το παιδί να του χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα, το δάγκωνε στο αυτί” ανέφερε σοκαρισμένη η μητέρα του 8 χρόνου κοριτσιού.

Σύμφωνα με την ίδια, “το σοκ ήταν μεγαλύτερο, δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Φρίκη…”, μετά την τοποθέτηση κάμερας που είχε βάλει στο δωμάτιο που έκανε τα ιδιαίτερα μαθήματα ο δάσκαλος.

“Πρόλαβα και γλίτωσα τα παιδιά μου. Γλίτωσαν και άλλα τριάντα παιδιά” είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του 8 χρόνου παιδιού.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ