25-02-2021

Σκουριές τρία χρόνια μετά: Αποκάλυψη Τώρα! (video)

Με την δύναμη -και αδιάψευστο μάρτυρα- του φωτογραφικού υλικού παρουσιάζεται στην Αθήνα, η έκθεση με τα ευρήματα για τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 3 χρόνια στο δάσος στις Σκουριές. 

Πρόκειται για μια συγκριτική παρουσίαση των πεπραγμένων της εταιρείας στις Σκουριές, σε σχέση με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και τους όρους της ΑΕΠΟ και των λοιπών εγκρίσεων, δεδομένα που έχουν κατατεθεί πρόσφατα στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη.

Η έρευνα αποτύπωσε φωτογραφικά, με τη χρήση ειδικού εναέριου και επίγειου εξοπλισμού και ακρίβεια ±10 cm, την ευρύτερη περιοχή έκτασης 8.000 στρεμμάτων εντός της οποίας αναπτύσσεται το Υποέργο Σκουριών της “Ελληνικός Χρυσός”.

CbgoJ4pWAAEhCekΗ παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134 (πεζόδρομος) Θησείο, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 7 το απόγευμα.

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα της Χαλκιδικής κατά των μεταλλείων, στο Nosotros, Θεμιστοκλέους 66, Εξάρχεια στις 22:00.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ