14-02-2021

Ρέθυμνο: Δίωροι αποκλεισμοί της εθνικής και των παραδρόμων από τους αγρότες

Σε νέα απόφαση κατέληξαν οι αγρότες που συμμετέχουν στο κύριο μπλόκο επί της εθνικής οδού στον Κόμβο Ατσιπόπουλου στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με την απόφασή τους, έως και την Κυριακή, η εθνική οδός θα αποκόπτεται από τα γεωργικά μηχανήματα και οχήματα για δύο ώρες, από τις 11.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι.

Παράλληλα, οι αγρότες θα κλείνουν και τους παράδρομους που οδηγούν, είτε σε άλλο σημείο της εθνικής του ΒΟΑΚ είτε στην παλαιά εθνικό οδό Χανίων Ηρακλείου. Όπως δήλωσε ο Γιώργος Βεβιανάκης, πρόεδρος του κτηνοτροφικού συλλόγου και ένα από τα βασικά μέλη του συντονιστικού του αγώνα των αγροτών, «ο αγώνας μας συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες θα ενταθεί. Εξετάζουμε τα δεδομένα και τις συνθήκες, και από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται οι νέες αποφάσεις της συνέλευσης μας, οι οποίες θα έχουν εμπλουτιστεί από νέα στοιχεία σύμφωνα με τη συντονιστική σε παγκρήτιο επίπεδο»

Σύμφωνα με τον κ. Βεβιανάκη, ανεμπόδιστη θα είναι η διέλευση οχημάτων για όλες τις σοβαρές περιπτώσεις (προβλήματα υγείας, ανάγκες πυρόσβεσης κ.ά.).

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ