11-04-2021

Στην Ελλάδα ο Τραμπ φορούσε ράσα

Η Εκκλησία σήκωσε το λάβαρο της ανυπακοής στην επιδημία. Εφόσον ιεράρχες μπορούν να αποφασίζουν και να γράφουν στα…  ράσα τους τα μαύρα τις αποφάσεις της πολιτείας, γιατί και οι υπόλοιποι κλάδοι δεν μπορούν να σηκώσουν λάβαρο ανταρσίας κατά των μέτρων;

Γιατί μπορεί να παραβιάζεται το lock down από την ιεραρχία, βάση ποιων νόμων, βάση ποιας λογικής;

Είναι αναγκαίο να παρέμβει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και να απαιτήσει την τήρηση των κανόνων δημόσιας υγείας και προστασίας  της στην Ελλάδα.

Δεν μπορεί η αστυνομία να αυτοεξευτελίζεται, κάνοντας ελέγχους  πολιτών καθημερινά και με εντολή των ιεραρχών μας να σταματούν οι έλεγχοι, να γίνεται ωμή παραβίαση των κανόνων του lock down και οι πολίτες να παρακολουθούν στις τηλεοράσεις τις επισημάνσεις για τη συμπεριφορά τους στην πανδημία. Εν  μέσω έξαρσης της επιδημίας κι αναμονής του τρίτου κύματος, οι ιεράρχες συμπεριφέρονται αλόγιστα ως οι νέοι Τραμπ.

Τα Θεοφάνεια γιορτάστηκαν, η φώτιση όμως δεν ήρθε.

Σκοταδιστές και υποκριτές αγνόησαν τους κανόνες και σήκωσαν μπαϊράκι συμβάλλοντας στην έξαρση της επιδημίας και επιβάλλοντας στην κοινωνία ένα ευρύτερο lock down. Οι άνθρωποι όμως οι περισσότεροι δεν πληρώνονται από το κράτος, όπως οι παπάδες, ούτε έχουν άπειρη περιουσία όπως η Εκκλησία για να ζουν με τέτοιο προκλητικό τρόπο όπως οι ιεράρχες στην χώρα μας.

Πιο παράδειγμα δίνουν στους νέους ανθρώπους και στα νέα παιδιά που δεν μπορούν να παραβούν τους νόμους και να πάνε στα σχολεία τους, στα πανεπιστήμια τους, ακόμα και στους χώρους πολιτισμού. Να μας εξηγήσει ο Μητσοτάκης βάση ποιου νόμου ιεράρχες κάνουν ότι θέλουν στη χώρα αυτή. Και να μας εξηγήσουν οι ιεράρχες γιατί αυτοί έχουν μόνοι το προνόμιο της ανυπακοής στους νόμους της χώρας.

Ο Τραμπ οδήγησε τους Αμερικανούς να μικρύνουν την Αμερική με την εισβολή τους στο Καπιτώλιο, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι κινείται στα όρια ψυχικής ασθένειας, όπως με πολύ επιτυχημένα το altsantiri.gr έγραψε στο κεντρικό του τίτλο μετά την ήττα του στις αμερικανικές εκλογές.

«Η ανθρωπότητα γλίτωσε από έναν ανισόρροπο», ήταν ο τίτλος. Μόνο που την ίδια μέρα που η ανισορροπία πήρε το πάνω χέρι στην Αμερική, η αλαζονεία των ιεραρχών στην Ελλάδα, οι οποίοι συμπεριφέρονται ως Τραμπ με ράσα, οδήγησε τους Έλληνες σε ανυπακοή στους νόμους, ανοίγοντας τον δρόμο δικαιολογημένα πια και σε άλλες ομάδες του πληθυσμού να κάνουν ανταρσία κατά το δοκούν.

Οι κινήσεις αυτές της εκκλησιάς δεν αντιπροσωπεύουν τους εκατομμύρια πιστούς στη χώρα αυτή, οι οποίοι χάνουν τους ανθρώπους τους από τη φοβερή αυτή επιδημία.

Παράλληλα, εξίσου τρομακτικό είναι και το γεγονός ότι ο ΣΚΑΪ για να μπορέσει να σταματήσει τις αλόγιστες πράξεις των ιεραρχών, πρόβαλε ρεπορτάζ από τον εορτασμό των Θεοφανίων στη Νάξο το 2015 ως σημερινό για να κατηγορήσει την Εκκλησία και να στηρίξει έτσι έμμεσα τον Μητσοτάκη.

Το video που πρόβαλε το μεσημέρι της Τετάρτης ο ΣΚΑΪ:

Το ίδιο video «ανέβηκε» από χρήστη στο youtube το 2015:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ