Πέντε ηλεκτρικά Skoda έως το 2025 (εικόνες)

Η Skoda έχει πολλή δουλειά μέχρι και το 2025, καθώς τότε προγραμματίζει να βγάλει στην αγορά πέντε νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Η τσέχικη φίρμα θα δανειστεί τεχνολογία από τη μητρική Volkswagen και το πρώτο αυτοκίνητο που θα κινείται αμιγώς με μπαταρίες θα το δούμε μέχρι και το 2020.

Τα παραπάνω, αποκαλύφθηκαν από τον επικεφαλής της Skoda, που είπε: «Το μέλλον μας είναι ηλεκτρικό. Μέχρι το 2025, σκοπεύουμε να προσφέρουμε πέντε αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα σε διάφορες κατηγορίες.

Επίσης, είμαστε ευχαριστημένοι που το πρώτο ηλεκτρικό Skoda θα παραχθεί στην Τσεχία. Αυτή η απόφαση αποδεικνύει την εμπιστοσύνη του Volkswagen Group στη μάρκα μας. Είναι ένα σημαντικό βήμα για το μέλλον της Skoda και την Τσεχία ως τόπο κατασκευής αυτοκινήτων».

Περιμένουμε, ότι το ένα από τα ηλεκτρικά της μοντέλα θα είναι ένα μικρό SUV που θα θυμίζει αρκετά το πρωτότυπο Volkswagen I.D. και θα έχει ένα όνομα από τα… παλιά, όπως Felicia E, ενώ μια ηλεκτρική έκδοση του Citigo, όπως το e-up! είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί.

Πηγή: Gazzetta.gr