Νέο μοντέλο από την ARES με την ονομασία project «πάνθηρας» (εικόνες)

Πάνω σε ένα νέο σπορ μοντέλο εργάζεται η ARES Design, με την εταιρεία να δημοσιεύει τις πρώτες εικόνες του επερχόμενου αυτοκινήτου.

Το μοντέλο που έχει την ονομασία Project Panther, είναι μια προσπάθεια της ιταλικής εταιρείας αμαξωμάτων να δημιουργήσει μια σύγχρονη ερμηνεία του αυτοκινήτου De Tomaso Pantera, και αποτελεί την εξέλιξη της εταιρείας η οποία έχει ιδρυθεί από τον Dany Bahar, πρώην διευθύνων σύμβουλο της Lotus.

Το νέο μοντέλο θα τροφοδοτείται από τον ίδιο V10 5,2 λίτρων κινητήρα, από τον οποίο παίρνει ισχύ και η Lamborghini Huracan και θα συνδυάζεται με κιβώτιο επτά ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, έχοντας την ισχύ 602 ίππων. Επιπλέον, το Project Panther χρησιμοποιεί το ίδιο πλαίσιο αλουμινίου και ανθρακονημάτων όπως η Huracan και υπόσχεται να είναι αρκετά γρήγορο.

Στο εξωτερικό μέρος όπως μπορούμε να δούμε, το αυτοκίνητο φέρει μια όμορφη σχεδίαση συνδυάζοντας στοιχεία ρετρό σχεδιασμού με μία σύγχρονη αισθητική, περιλαμβάνοντας LED φώτα ημέρας και μικρή γρίλια στο εμπρόσθιο μέρος, ενώ στο πίσω βλέπουμε τα μακρόστενα φωτιστικά σώματα και τις τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μοντέλο αναμένεται να φτάσει στα χέρια των πελατών κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2018, ενώ οι τιμές δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Πηγή: Autotriti.gr