Όπως υπάρχουν τρόφιμα που αντέχουν τις πολικές θερμοκρασίες της κατάψυξης, έτσι υπάρχουν και ορισμένα τρόφιμα αν τα βάλουμε στην κατάψυξη «πεθαίνουν» και γίνονται αυτομάτως ακατάλληλα προς κατανάλωση.

Ποια είναι αυτά; Τα ακόλουθα οκτώ:

  1. Τυρί και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα
  2. Αβγά
  3. Τηγανητά
  4. Καφές
  5. Mαγειρεμένα ζυμαρικά
  6. Σάλτσες που περιέχουν αλεύρι ή άμυλο καλαμποκιού
  7. Αβοκάντο
  8. Πατάτες
SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ