Σε αυτό το βίντεο θα γνωρίσετε τον 14χρονο Jack Higgins από το Λίβερπουλ, ο οποίος εμφανίστηκε στο show «Britain’s Got Talent», ξυπνώντας μνήμες από την κλασική ταινία Billy Elliot, όπου πρωταγωνιστούσε ένας νεαρός που ήθελε να γίνει χορευτής.

Αν και ο Jack δεχόταν bullying από το περίγυρο του για την επιλογή του να ακολουθήσει μαθήματα χορού, εκείνος συνέχισε να κάνει αυτό που αγαπά, καθώς όπως ανέφερε και στην οντισιόν, τον κάνει να νιώθει ευτυχισμένος.

Όταν εμφανίστηκε στη σκηνή, η κριτής τον ρώτησε ποιο είναι το μεγαλύτερο του όνειρο και εκείνος απάντησε ότι θέλει να βγει πρώτος στο show.

Κατά την διάρκεια της εκτέλεσης του χορευτικού του νούμερου, επικρατούσε απόλυτη ησυχία στο κοινό. Όταν, όμως, τελείωσε, όλοι σηκώθηκαν όρθιοι, ξεσπώντας σε χειροκροτήματα και επευφημίες! Τα σχόλια της κριτικής επιτροπής για τον μικρό Jack ήταν τόσο διθυραμβικά, που ο ίδιος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Συγκινημένη, όμως,  και η μητέρα του, η οποία παρακολουθούσε με μεγάλη αγωνία από τα παρασκήνια την προσπάθεια του γιου της.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ