Ένα σοκαριστικό θέαμα αντίκρισαν εργαζόμενοι και επισκέπτες στο μητροπολιτικό ζωολογικό πάρκο στο Σαντιάγκο της Χιλής, το πρωί του Σαββάτου, όταν είδαν έναν νεαρό άνδρα, ο οποίος είχε βγάλει όλα του τα ρούχα προηγουμένως, να κάνει «βουτιά θανάτου» μέσα σε ένα κλουβί με λιοντάρια.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα άγρια ζώα όρμηξαν κατευθείαν κατά πάνω του, τη στιγμή που υπάλληλοι του ζωολογικού επιχειρούσαν να τα απομακρύνουν ή να τα εξουδετερώσουν ρίχνοντας βέλη με αναισθητικό αλλά και νερό με αντλίες.

Πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι ο 20χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με τον Guardian, οι φύλακες αρχικά προσπάθησαν με νερό να απομακρύνουν τα λιοντάρια, απέτυχαν και στη συνέχεια χρησιμοποίησαν ένα όπλο με ηρεμιστικά βέλη, αλλά αντί να πετύχουν τα λιοντάρια, χτύπησαν τον άνδρα στο λαιμό.

Στη συνέχεια, ο ελεύθερος σκοπευτής χρησιμοποίησε κανονικά πυρά και σκότωσε τα δύο ζώα ενώ ο 20χρονος μεταφέρθηκε ζωντανός, αλλά σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ