Στην πιτσαρία αυτή, η φράση «φτιάχνουμε τα πάντα» δεν είναι διόλου μεταφορική, καθώς μπορείς να παραγγείλεις από πολύχρωμη πίτσα μέχρι πίτσα που τρώγεται με το… κουτί της!

1

Ωστόσο, θα χρειαστεί να ταξιδέψεις μέχρι τη Νέα Υόρκη για να δοκιμάσεις τις πρωτότυπες λιχουδιές της πιτσαρίας Vinnie’s, η οποία βρίσκεται κοντά στον σταθμό Bedford Avenue.

Ο κατάλογος έχει ιδιαίτερα πρωτότυπες επιλογές. Από την πίτσα στα χρώματα του ουράνιου τόξου -η οποία προστέθηκε στο μενού όταν το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε για τον γάμο ατόμων του ίδιου φύλου- μέχρι την μοβ πίτσα η οποία δημιουργήθηκε όταν πέθανε ο Prince.

2

Ωστόσο, η πίτσα που τρώγεται με το κουτί της έχει «σπάσει τα ταμεία» και είναι αυτή για την οποία ο 35χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο Sean Berthiaume, είναι υπερήφανος ως πατέρας. Το κόστος της φτάνει τα 40 δολάρια και από την ημέρα που ανέβηκε η φωτογραφία στα social media, έχει πουλήσει τουλάχιστον 100.

3

52c0009448d9e0c31ab Ch8mOKzWsAAHKag Pizza-Box Yummy-pizza-box-made-out-of-pizza-is-waste-free-because-you-eat-it-Vinnies-537x297

Η ιδέα για την πίτσα αυτή, προέκυψε από το ότι ο ιδιοκτήτης ήθελε να μειώσει τα κουτιά πίτσας που μαζεύει από τη γειτονιά.

 

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ