Σε απόγνωση φαίνεται πως έχει βρεθεί 28χρονος, ο οποίος από τον Ιανουάριο ασχολείται συστηματικά με την πολιτική κάνοντας σχετικά σχόλια στο Facebook.

Ο Νικόλαος Β. ο οποίος απευθύνθηκε στο «Κουλούρι» για να εκφράσει την απόγνωσή του, προτίμησε να κρατήσει τις πολιτικές του πεποιθήσεις για τον εαυτό του.

«Πίστευα πως θα μπορούσα να επηρεάσω τους φίλους και τους γνωστούς μου δείχνοντάς τους διαγράμματα και στοιχεία, αλλά φαίνεται πως έκανα λάθος. Οι φωτογραφίες μου από την παραλία φαίνεται πως αρέσουν πιο πολύ αφού συλλέγουν πολλά περισσότερα likes και comments. Πήγα να πάθω εγκεφαλικό βλέποντας τον τοίχο μου στις 20 Σεπτεμβρίου: Οι φωτογραφίες με πατούσες στη θάλασσα και οι εμφανίσεις στο Ο.Α.Κ.Α. συγκέντρωναν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό το ενδιαφέρον, σε σχέση με τις αναρτήσεις μου για το χρέος και το πολιτικό γίγνεσθαι», σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση του «Κουλουριού» για την επόμενη μέρα, ο Νικόλαος Β. απαντάει πως σκοπεύει να συνεχίσει μέχρι τις επόμενες εκλογές. «Θα ασχοληθώ λίγο ακόμα, ελπίζω πως θα μπορέσω να κάνω μερικούς να αλλάξουν γνώμη. Αν συνεχίσουμε έτσι άλλωστε, οι επόμενες εκλογές μπορεί να είναι πολύ σύντομα, νομίζω πως θα τα καταφέρω να αντέξω. Αν και πάλι δεν βρω ανταπόκριση σκέφτομαι τη μεταστροφή σε άλλου είδους αναρτήσεις όπως «Καλημέρα με χαμόγελα» ή την κοινοποίηση εικόνων με ατάκες», καταλήγει.

Ακόμα μία αποκλειστίκη είδηση από το koulouri.com

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ