Ξεκινάς με μια πατάτα. Την περνάς από ένα μηχάνημα που μοιάζει με εργαλείο κάποιου δήμιου του Μεσαίωνα. Την καρφώνεις σε σουβλάκι και τη βουτάς σε καυτό λάδι.

Μια καντίνα στη Νέα Υόρκη κάνει χρυσές δουλειές αφού συνδύασε τα δυο πιο αγαπημένα πράγματα των Αμερικανών (και όχι μόνο): Τηγανητές πατάτες και φαγητό σε ξυλάκι.

Η καντίνα προσφέρει 15 διαφορετικές γεύσεις για να δώσεις τη δική σου γευστική πινελιά στο τηγανητό αριστούργημα.



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας