Ένα αναβαθμισμένο Galaxy Note 7 θα κατασκευάσει η Samsung, αλλά μόνο για την αγορά της Κίνας.

Όπως διαβάζουμε στο pestaola.gr, τo βελτιωμένο Samsung Galaxy Note 7 θα είναι εφοδιασμένο με μνήμη RAM 6 GB σε σχέση με τα 4 GB του μοντέλου που μόλις παρουσιάστηκε, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος θα είναι στα 128 GB.

Όλα τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του αναβαθμισμένου μοντέλου αναμένεται να είναι τα ίδια με εκείνα του Galaxy Note 7 που θα κυκλοφορήσει σε όλες τις αγορές. Το αναβαθμισμένο μοντέλο θα είναι και πιο ακριβό από τα υπόλοιπα Samsung Galaxy Note 7 που θα κυκλοφορήσουν.

Το 9to5 Google αναφέρει ότι η τιμή του θα ξεπερνά τα 900 ευρώ, στοιχείο που το κάνει πραγματικά ακριβό. Η Samsung, πάντως, δηλώνει ότι θα το κυκλοφορήσει αποκλειστικά και μόνο στην κινέζικη αγορά, όπου πιθανότατα πιστεύει ότι θα υπάρξει αγοραστικό ενδιαφέρον. Όλος ο υπόλοιπος κόσμος θα πρέπει να αρκεστεί στο βασικό και πιο προσιτό μοντέλο, το οποίο, όμως, παραμένει αρκετά ακριβό με την τιμή του να είναι πάνω από τα 750 ευρώ.

Η κινέζικη αγορά αποτελεί στόχο για τους κατασκευαστές smartphones, όπου ενδιαφέρονται τόσο για τις υψηλές πωλήσεις όσο και για την παρουσίαση τεχνολογικά εξελιγμένων προτάσεων.


loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ