Το Facebook δεν σταματά να εξελίσσεται, βελτιώνοντας την τεχνολογία του, τις υπηρεσίες και τα χαρακτηριστικά του. Ένα νέο χαρακτηριστικό έρχεται τώρα να προστεθεί στο ίσως δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο.

Ονομάζεται «See first» και είναι μια επιλογή που θα τοποθετηθεί στο προφίλ όλων των χρηστών. Εσείς  απλά θα επιλέγετε σε ποια άτομα θέλετε να είναι κλικαρισμένη η επιλογή, έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε όλες τις κοινοποιήσεις και τις ενημερώσεις που κάνουν τα άτομα αυτά στο Facebook.

Οι κινήσεις τους θα σας εμφανίζονται απευθείας στο Home και μάλιστα πρώτες από οποιεσδήποτε άλλες.

Ουσιαστικά, με το «See first» to Facebook καταργεί την επιλογή των «Close Friends», καθώς τώρα δεν θα χρειάζεται να δημιουργήσετε ομάδα φίλων.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ