Αν θέλετε να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε διάσημους πίνακες ζωγραφικής, δεν έχετε παρά να κάνετε δοκιμές με την εφαρμογή Prisma που πλέον είναι διαθέσιμη και για συσκευές Android (έως τώρα την απολάμβαναν μόνο οι κάτοχοι iOS συσκευών).

prisma

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους για την επιτυχία της εφαρμογής, καθώς – όπως διαβάζουμε στο digitallife.gr – 400 εκατομμύρια φωτογραφίες έχουν δεχθεί έως σήμερα τα φίλτρα του app, το οποίο έχει πάνω από 10,6 εκατ. εγκαταστάσεις στο iOS.

Το Prisma δεν είναι πάντως μία ακόμη από εκείνες τις συνηθισμένες εφαρμογές που απλά προσθέτουν φίλτρα στις φωτογραφίες σας, κι αυτός είναι ίσως ο λόγος της μεγάλης επιτυχίας του. Ουσιαστικά, αναδημιουργεί κάθε φωτογραφία συνδυάζοντάς την με το στυλ μίας άλλης φωτογραφίας, η οποία μπορεί και να ακολουθεί τις κλασικές φόρμες που χρησιμοποιούν διάσημοι ζωγράφοι – και όχι μόνο βέβαια. Η μετατροπή επιτυγχάνεται με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, ενώ φυσικά μπορείτε να το μοιραστείτε πανεύκολα στα social media.

prisma app2


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ