Στις αρχές του μήνα, η Microsoft παρουσίασε στο μεγάλο event που πραγματοποίησε στη Νέα Υόρκη, το Surface Book. Τον πρώτο της φορητό υπολογιστή ή αν προτιμάτε το πρώτο της λάπτοπ.

Ένα convertible με αποσπώμενο πληκτρολόγιο, το οποίο ο τεχνολογικός κολοσσός το διαφήμιζε ως το «καλύτερο laptop της αγοράς», χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα ως «δύο φορές πιο ισχυρή πρόταση από το MacBook Pro της Apple».

Surface-Book-image-9-1024x575-640x359

Και να που τελικά, το Surface Book αποδεικνύεται όχι μόνο ισχυρό, αλλά πανίσχυρο!

Όπως έγινε γνωστό από τους υπεύθυνους της Microsoft, το Surface Book ξεπούλησε, προτού προλάβει καν να κυκλοφορήσει στην αγορά (η διάθεσή του θα ξεκινήσει στις 26 Οκτωβρίου από τις ΗΠΑ).

Όλα τα διαθέσιμα tech configuration του Surface Book έγινα sold out και η Microsoft σταμάτησε να δέχεται προσωρινά προπαραγγελίες, τονίζοντας ότι σύντομα θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους users μέσω e-mail για το πότε θα υπάρχουν ικανές ποσότητες για να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση.

Η έκδοση που ξεπούλησε πρώτη ήταν η πιο ακριβή, εκείνη των 2.699 δολαρίων, που διαθέτει επεξεργαστή Core i7 και 512GB storage και 16GB μνήμης RAM.

Πατήστε εδώ και γνωρίστε το Microsoft Surface Book.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ