Τα σχέδια της να μπει στην αγορά smartwatches αποκάλυψε η OnePlus, η οποία τελικά αποφάσισε να επικεντρωθεί στα smartphones.

Ο Pete Lau σε συνέντευξη του στην Wall Street Journal, αποκάλυψε πως η εταιρία είχε ξεκινήσει να ετοιμάζει ένα μοντέλο smartwatch, τα σχέδια της όμως άλλαξαν για άγνωστους λόγους και έτσι αποφάσισε να επικεντρωθεί στα smartphones. Να σημειωθεί πως το smartwatch είχε φτάσει στην τελική του μορφή.

Δεν έγιναν γνωστές κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες για το smartwatch που είχε ετοιμάσει η OnePlus, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είχε κάνει την εμφάνισή του σε φημολογία που είχε κυκλοφορήσει το λεγόμενο OneWatch, ένα υποτιθέμενο smartwatch που είχε έτοιμο η OnePlus. Αυτό είχε συμβεί το 2014 και έκτοτε δεν είχε ακουστεί κάτι άλλο σχετικά.

Η εταιρία είναι έτοιμη να λανσάρει το καινούργιο της smartphone, το OnePlus 3 επομένως δεν περιμένει κανείς να κάνει την εμφάνισή του κάποιο smartwatch. Αυτό μπορεί να αλλάξει στο μέλλον αν συλλογιστεί κανείς το ότι η ΟnePlus είναι μια εταιρία που προσφέρει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας σε προσιτές τιμές.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ