Η Microsoft συνεχίζει να μεριμνά για τους χρήστες της δημιουργώντας μια νέα εφαρμογή μέσω μέσω του Office 365, που θα ονομάζεται Planner. Στόχος της να βοηθήσει τις επιχειρήσεις ώστε να συνεργάζονται και να παρακολουθούν τη ροή της εργασίας τους πιο εύκολα και αποδοτικά.

Ως μέρος της οικογένειας προγραμμάτων του Office 365, το Planner είναι μια υπηρεσία διαχείρισης project, παρόμοια με προϊόντα όπως το Asana και το Trello. Η Microsoft χρησιμοποιεί τον καθιερωμένο πίνακα για σημειώσεις, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε τα projects, να επικοινωνείτε με άλλους, αλλά και για να επισυνάπτετε αρχεία. Συνεργάζεται επίσης και με άλλα προϊόντα της Microsoft, όπως το OneNote και το Outlook.

Οι εφαρμογές project management είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε επιχείρησης, που λειτουργεί online. Πολλές επιχειρήσεις βασίζονται σε αυτά τα είδη εφαρμογών και πολλές ομάδες εξακολουθούν να διαχειρίζονται τα έργα τους με υπολογιστικά φύλλα του Excel. Το Planner έχει ήδη εμφανιστεί για όσους δεν γνωρίζουν ακόμα, από την Τρίτη 7/6 στα εργαλεία του Office 365.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ