Την ώρα που οι τεχνολογικές εταιρείες δίνουν μάχη για το ποια θα δημιουργήσει το πιο εξελιγμένο, το πιο λεπτό και το πιο ντιζαϊνάτο smartphone με touch οθόνη, πολλών ιντσών, η Microsoft συνεχίζει να επιμένει κλασικά…

Απόδειξη το λανσάρισμα του νέου Nokia, ενός feature phone που προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο και σε βασικές υπηρεσίες.

Το Nokia 222 θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο σε single και dual SIM έκδοση, με οθόνη 2.4 ιντσών, κάμερα 2ΜΡ, υποδοχή microSD έως 32GB και λειτουργικό σύστημα Nokia Series 30+.

Θα διαθέτει μεγάλη αυτονομία -29 ημέρες αναμονή για την single SIM έκδοση και 21 ημέρες για την dual SIM-, ενσωματωμένα FM radio tuner και MP3 player, προεγκατεστημένο Opera Mini Browser, μηχανή αναζήτησης Bing Search, MSN Weather, Facebook, Messenger, Twitter και GroupMe (by Skype).

Το κόστος του ανέρχεται μόλις στα 37 δολάρια. Μαζί με το κινητό θα προσφέρεται δωρεάν κάθε μήνα από τη Gameloft δημοφιλές παιχνίδι, όπως για παράδειγμα το «Assassin’s Creed Brotherhood» και το «Midnight Pool».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ