Στο μεγάλο event που διοργάνωσε η Google ,την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στο Σαν Φρανσίσκο, ανακοίνωσε εκτός από τη νέα σειρά «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων Nexus και τον  ολοκαίνουργιο υπολογιστή-ταμπλέτα Pixel C, μία υπηρεσία που αναμένεται να τη φέρει πιο κοντά με τους χρήστες των smartphones της.

Ο λόγος για το Nexus Protect, τη νέα –προαιρετική- premium εγγύηση του τεχνολογικού κολοσσού που ουσιαστικά προσφέρει ασφάλεια ζωής στο κινητό σας.

nexus-prot-1200-1

Όπως αναφέρουν διεθνή τεχνολογικά μέσα πρόκειται για την απάντηση της Google στην Apple και το Apple Care, η οποία είναι σαφώς πιο οικονομική, προσφέροντας μάλιστα περισσότερες παροχές.

Ενώ κατά κύριο λόγο , οι εγγυήσεις καλύπτουν ελαττωματικό hardware το οποίο οφείλεται στον κατασκευαστή και όχι στον χρήστη, η Google με το Nexus Protect θα παρέχει προστασία για 2 χρόνια επιπλέον της στάνταρ εγγύησης και θα καλύπτει μηχανικές βλάβες στις δύο νέες συσκευές, Nexus 5X και Nexus 6P, καθώς και βλάβες και ζημιές που ενδέχεται να προκύψουν από πτώσεις ή ατυχήματα.

Για παράδειγμα, αν κάποιος απρόσεκτος καταφέρει και καταστρέψει το κινητό του, τότε η Google θα το αντικαταστήσει την επόμενη μέρα.

nexus-protect-02-570

Η εγγύηση Nexus Protect κοστίζει 69 δολάρια για το Nexus 5X και 89 δολάρια για το Nexus 6P, την ώρα που η αντίστοιχη της Αpple κοστίζει 169 δολάρια για τα iPhone 6s.

Προς το παρόν, η συγκεκριμένη υπηρεσία της Google είναι διαθέσιμη μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και σύντομα αναμένεται να επεκταθεί παγκοσμίως.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ