Την απόφασή της να αποσυνδέσει τους λογαριασμούς Google+ από τις υπηρεσίες της ανακοίνωσε και επίσημα η Google. Αρχής γενομένης από το YouTube

Από εδώ και στο εξής, ο τεχνολογικός κολοσσός παύει να απαιτεί σύνδεση με λογαριασμό Google+ στο YouTube. Έτσι, οι χρήστες δεν θα χρειάζεται να ανοίξουν λογαριασμό στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να αναρτήσουν βίντεο, να γράψουν σχόλιο ή να δημιουργήσουν το δικό τους κανάλι στο YouTube.

Επίσης, όσοι διατηρούν ήδη λογαριασμό στο Google+ θα μπορούν πλέον να σχολιάζουν στο YouTube, χωρίς να εμφανίζονται τα σχόλια τους στο λογαριασμό τους.

Πριν από μερικούς μήνες, η Google είχε προχωρήσει σε αποδέσμευση των εφαρμογών Google Photos και Hangouts από το Google+.

Θυμίζουμε ότι στην απέλπιδα προσπάθειά της να προωθήσει το Google+ και να το καταστήσει ανταγωνιστικό, η Google απαιτούσε από τους χρήστες της να δημιουργήσουν λογαριασμό στο δικό της μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες της. Κίνηση που αποδείχθηκε πέρα για πέρα λανθασμένη και τώρα αποδομείται, επιτέλους!

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ