Συνήθως, όταν το κινητό μας πέφτει από τα χέρια, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι… την ευχή μας να μην γίνει η οθόνη του χίλια κομμάτια.

Η Apple φαίνεται ότι μετά από αρκετά χρόνια αποφάσισε επιτέλους να εισακούσεις προσευχές μας και να δημιουργήσει το πρώτο iPhone με άφθαρτη οθόνη!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας ubergizmo, ο τεχνολογικός κολοσσός φέρεται να ετοιμάζει οθόνη που δεν θα σπάει με τίποτα στις πτώσεις, την οποία και λέγεται ότι θα έχει το iPhone 7.

patent-apple-01-570

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο άρθρο, η πατέντα πάνω στην οποία δουλεύει η Apple είναι ένας μηχανισμός που μέσω ενσωματωμένων αισθητήρων – που θα έχει το κινητό, θα αντιλαμβάνεται πότε εκείνο πέφτει για να το προστατεύσει.

Πώς;

Με αναδιπλούμενα tabs που θα περιβάλλουν την οθόνη και τα οποία σε περίπτωση που η οθόνη πέσει προς το έδαφος, θα απορροφούν τους κραδασμούς και επομένως το γυαλί θα επιβιώνει.

patent-apple-02-570

Μάλιστα, το πιθανότερο είναι να μην χρειαστεί η δημιουργία κάποιας νέας τεχνολογίας για τη συγκεκριμένη πατέντα, αλλά να χρησιμοποιηθούν κάποιοι από τους ήδη υπάρχοντες αισθητήρες, όπως είναι το επιταχυνσιόμετρο ή το γυροσκόπιο.

patent-apple-03-570

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ