Η αποτυχία στο Κόπα Αμέρικα, με τον πρόωρο αποκλεισμό έφερε εξελίξεις στη Βραζιλία. Ο Κάρλος Ντούνγκα αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της σελεσάο.

Ο αντικαταστάτης του έγινε άμεσα γνωστός. Πρόκειται για τον Αντενόρ Λεονάρντο Μπάτσι, κατά κόσμον, Τίτε, που ήταν στον πάγκο της Κορίνθιανς, με την οποία κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα.

Την είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας ο πρόεδρος της Κορίνθιανς, που τα έβαλε με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας: Eίμαι εκνευρισμένος με την ομοσπονδία και τον τρόπο που άρπαξαν τον Τίτε. Δεν έλαβα ούτε ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο πριν. Μόνο μετά, αφού όλα είχαν κλείσει, με πήρε να μου το πει.

Η εθνική δεν αξίζει να έχει τον Τίτε. Δεν αξίζει να έχει έναν προπονητή με ήθος, μετά τον τρόπο που ενήργησαν. Θα πρέπει ωστόσο να ευχαριστήσουμε τον Τίτε για όλη τη δουλειά του εδώ. Με αυτόν στο τιμόνι η Κορίνθιανς έκανε βήματα προόδου«.

Ο Τίτε, θα είναι ο τέταρτος προπονητής της εθνικής Βραζιλίας τα τελευταία έξι χρόνια. Στην καριέρα του έχει κάτσει σε συνολικά 14 πάγκους ομάδων, κυρίως στην χώρα του, μεταξύ των οποίων σε αυτούς των Παλμέιρας, Ατλέτικο Μινέιρο, Κορίνθιανς, Σάο Καετάνο και Γκρέμιο.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ