Χαμός έγινε στο καταλανικό ντέρμπι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Εσπανιόλ για την φάση των «16» του Κυπέλλου στην Ισπανία. Οι μπλαουγκράνα επικράτησαν με 4-1 αλλά έγιναν πολλές αψιμαχίες ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Μάλιστα ο διαιτητής της αναμέτρησης Μαρτίνεθ Μουνουέρα έδειξε πολλές κίτρινες και δύο κόκκινες. Επίσης κατέγραψε στο φύλλο αγώνα τα όσα έγιναν στη φυσούνα με πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες: Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Λουίς Σουάρες περίμενε τους παίκτες της Εσπανιόλ στη φυσούνα και τους είπε τα εξής: ‘Εδώ σας περιμένω, είστε σκουπίδια’. Στην συνέχεια ενεπλάκησαν οι παίκτες των δυο ομάδων και χρειάστηκε η παρέμβαση του προσωπικού ασφαλείας και των τεχνικών επιτελείων των δυο ομάδων για να χωρίσουν τους παίκτες».

Εμπρηστικές ήταν και οι δηλώσεις που έκανε ο Ζεράρ Πικέ: «Αποκαλούνται ‘εξέχουσα μειονότητα’, αλλά προφανώς είναι τόσο λίγοι που δεν μπορούν να γεμίσουν ούτε το γήπεδό τους». Ο λόγος που το είπε αυτό είναι γιατί την προηγούμενη εβδομάδα στο «Κορνεγιά – Ελ Πρατ» βρέθηκαν περίπου 28.000 θεατές σε ένα γήπεδο που χωράει κάτι παραπάνω από 40.000.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ