Βαριά αναμένεται να είναι η καμπάνα για τον ΠΑΟΚ αναφορικά με τα όσα έγιναν στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε σε βάρος του «Δικέφαλου» πειθαρχική δίωξη για όσα έγιναν στο ματς.

θεωρείται δεδομένη η αφαίρεση 3 βαθμών, ίσως να είναι και παραπάνω, αλλά και η τιμωρία της έδρας από 2 έως 4 αγωνιστικές.

«Σας ενημερώνουμε ότι ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, νόμιμα εκπροσωπουμένης, πειθαρχική δίωξη για αδικήματα που τελέσθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (2/3/2016, Κύπελλο Ελλάδας, 5η φάση) και τα οποία προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14, 15 παρ. 1, παρ. 2 εδ. α, β, παρ. 3 Α, παρ.3 Β εδ. α, β, γ, παρ. 4, παρ. 6 εδ. α, γ, δ, παρ. 7 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην κλήση.

Οι κατηγορίες έχουν να κάνουν με εκτεταμένα επεισόδια, εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο ρίψη πάσης φύσεως αντικειμένων, που σε όλα προβλεπονται αφαίρεση βαθμών και τιμωρία της έδρας, συν χρηματικό πρόστιμο από 70.000 έως 100.000 ευρώ.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ