Ο Δημήτρης Διαμαντίδης διανύει τις τελευταίες του στιγμές, στην ενεργό δράση ή μήπως όχι; Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει τονίσει πως στο τέλος της σεζόν κρεμάει τα παπούτσια του. Πάντως ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της NOVA, είπε πως προσπαθούν να τον μεταπείσουν.

«Είμαι ευλογημένος, τυχερός που έχω παίκτη τον Διαμαντίδη. Μακάρι να τον έχω και την επόμενη σεζόν. Είναι ίσως ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της Euroleague. Είναι ταπεινός, παρά το πόσο σπουδαίος είναι. Είναι τεράστια προσωπικότητα και προσπαθούμε ακόμη να τον πείσουμε να μείνει μία σεζόν ακόμη. Τον… πειράζω και του λέω συνεχώς να μείνει για τρία χρόνια ακόμη», είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο Νίκο Παππά, με τον οποίο δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις: «Ό,τι έγινε με τον Παππά είναι κάτι συνηθισμένο. Συμβαίνουν αυτά στις ομάδες. Δε νομίζω να τον ξαναδούμε φέτος. Ίσως του χρόνου πάλι, εξαρτάται από εκείνον. Είναι στα χέρια του η κατάσταση για το πως θα κυλήσει η συνεργασία μας από εδώ και πέρα».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ