Το συμβόλαιο του Μπράιαντ Ντάνστον με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται και πολλές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν. Η τουρκική Έφες επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της τον σέντερ των ερυθρολεύκων και του έχει κάνει πρόταση συνεργασίας.

Ο αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η διοίκηση των ερυθρολεύκων θέλει να κρατήσει τον Ντάνστον, και σύντομα να ξεκινήσουν συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η τουρκική Έφες  θέλει να ενισχυθεί και έχει σαν προτεραιότητα την απόκτηση ενός ποιοτικού ψηλού. Ο Ντάνστον συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία, που χρειάζεται ο προπονητής της ομάδας, Ντούντα Ίβκοβιτς. Η διοίκηση της τουρκικής ομάδας έχει, ήδη, προτείνει συμβόλαιο συνεργασίας στον 29χρονο αμερικανό.

Ο καλαθοσφαιριστής περιμένει να συναντηθεί με τους διοικούντες του Ολυμπιακού και, σε περίπτωση που δεν βρεθεί η χρυσή τομή, τότε να συνομιλήσει με άλλες ομάδες. Εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται στις επόμενες ημέρες, με το σενάριο παραμονής του Αμερικανού στον Ολυμπιακό να είναι το επικρατέστερο.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ