Το σήριαλ με τον τελικό του Κυπέλλου επηρεάζει και τα playoffs του πρωταθλήματος Super League. Κι αυτό γιατί η ΕΠΟ τον έχει προγραμματίσει για την Κυριακή, που εδώ και καιρό έχει οριστεί να διεξαχθεί η 2η αγωνιστική των playoffs, που ξεκινούν αύριο.

Έτσι την Πέμπτη θα γίνει κρίσιμη σύσκεψη στην Super League με τη συμμετοχή των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Πανιωνίου για να βρεθεί μια κοινή λύση σχετικά με τον τελικό του Κυπέλλου, αν αυτός διεξαχθεί τελικά την Κυριακή.

Χθες Δευτέρα πάντως, υπήρξαν επαφές της Λίγκας με τις «ενδιαφερόμενες» ομάδες από τις οποίες επιβεβαιώθηκε ότι ο Παναθηναϊκός αρνείται να αλλάξει το πρόγραμμα των playoffs που σημαίνει ότι ο τελικός θα πρέπει να διεξαχθεί μετά τους αγώνες κατάταξης, στις αρχές Ιουνίου!

Αρνητική στην αλλαγή του προγράμματος είναι και η NOVA η οποία απειλεί και με προσφυγή στα δικαστήρια. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Super League έστειλε την Δευτέρα 9/5, επιστολή στην ΕΠΟ με την οποία ζητάει «να επανεξετάσετε τη θέση σας και να μη διαταραχθεί σε καμία περίπτωση το ως άνω εγκεκριμένο πρόγραμμα των playoffs, το οποίο θα πρέπει να τηρηθεί απαρέγκλιτα».

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ