Ήταν ένα φιλόδοξο σχέδιο, που τελικά δεν έμεινε στα χαρτιά. Η εταιρία μάνατζερ «Aspire4Sports» έκανε πράξη το σχέδιο της για διεξαγωγή «Μουντιάλ Θρύλων», δηλαδή με Εθνικές ομάδες που αποτελούνται από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.

Έτσι το πρώτο «Μουντιάλ Θρύλων» θα διεξαχθεί στο Μεξικό τον Ιανουάριο του 2017.

ο σύστημα διεξαγωγής θα είναι βάσει τριών ομίλων, έκαστος αποτελούμενος από τέσσερις ομάδες. Οι συμμετέχουσες εθνικές ομάδες από την Ευρώπη θα είναι οι Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, Ισπανία, από την Αμερική οι Βραζιλία, Αργεντινή, Μεξικό και ΗΠΑ, από την Ασία η Ιαπωνία κι από την Αφρική, η Νότιος Αφρική.

έσσερις μεξικανικές πόλεις θα υποδεχθούν ποδοσφαιριστές των ανωτέρων χωρών, παλαίμαχους των οποίων η ηλικία κυμαίνεται μεταξύ 35 και 45 ετών. Το ματς θα είναι 11 εναντίον 11 ( κι όχι 8 Χ 8 όπως ήταν η αρχική ιδέα) και η διάρκεια αυτού μία ώρα

Συνδιοργανώτρια μαζί με την «Aspire4Sports» είναι και η ολλανδική «World Sport Company» και στόχος είναι το τουρνουά να διεξάγεται κάθε δύο χρόνια.

Οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να λάβουν πλουσιοπάροχες αμοιβές, για τη συμμετοχή τους. Η αμοιβή του κάθε παλαίμαχου ποδοσφαιριστή θα κυμαίνεται μεταξύ 9.000 – 13.500 ευρώ ανά μέρα(!).

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ