Ο Γιάννης Αθηναίου θα βρεθεί στην προετοιμασία της Εθνικής, καθώς ο Φώτης Κατσικάρης τον ενημέρωσε να προστεθεί στους 15 καλαθοσφαιριστές, που απαρτίζουν την αποστολή.

Ο 27χρονος πόιντ γκαρντ ήταν και την περσινή χρονιά στην προετοιμασία της Εθνικής, αν και δεν συμπεριλήφθηκε στην τελική δωδεκάδα. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και φέτος, μιας και ο ομοσπονδιακός προπονητής κάλεσε τον Αθηναίου για να βοηθήσει στις προπονήσεις, μέχρι να μπει κανονικά ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο αρχηγός της Εθνικής ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και χρειάζεται χρόνο για να μπει δυναμικά στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ αναφέρει:
‘Ο Γιάννης Αθηναίου θα συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (5-20 Σεπτεμβρίου), καθώς προστέθηκε στη λίστα των 15 παικτών που αρχικά είχε ανακοινώσει ο Φώτης Κατσικάρης. Η προσθήκη αυτή σχετίζεται με το ειδικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος θα είναι παρών στην προετοιμασία από την πρώτη μέρα αλλά θα χρειαστεί λίγες επιπλέον ημέρες για ενταχθεί στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων’.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ