Χούλιγκαν με καλυμμένα πρόσωπα και άγνωστης οπαδικής προέλευσης, εισέβαλαν στο Κλειστό γήπεδο της Μίκρας όπου εξελίσονταν ο πρώτος αγώνας του φάιναλ φορ του Κυπέλλου χάντμπολ γυναικών μεταξύ ΠΑΟΚ-Αμύντα Αμυνταίου και με πυρσούς και πέτρες που άρχισαν να πετούν προς τον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησαν αναταραχή ενώ χρησιμοποίησαν και πυροσβεστήρες με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά η αναμέτρηση που εκείνη την στιγμή ήταν στο 17-12 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι φυσικά διακόπηκε, για 45 λεπτά και μετά την απομάκρυνση των εισβολέων που στο μεταξύ συνεπλάκησαν και με φιλάθλους του ΠΑΟΚ που παρακολουθούσαν τον αγώνα, αναμένεται να ξεκινήσει εκ νέου από το χρονικό σημείο της διακοπής του. Οι εισβολείς ήταν περίπου 30-40 οπαδοί, κάποιοι με καλυμμένα πρόσωπα, και εισέβαλαν στο κλειστό και στην μοναδική κερκίδα του όπου δημιουργήθηκε αποπνικτική ατμόσφαιρα, με γονείς να προσπαθούν να σώσουν τα παιδιά τους…

Η μικρή αστυνομική δύναμη αιφνιδιασμένη δεν μπορούσε να επιβάλει την τάξη και μέχρι να φθάσουν ενισχύσεις από την πλησιέστερη αστυνομική μονάδα, οι άγνωστοι εξαφανίστηκαν. Τον αγώνα παρακολουθούσε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης που λίγο νωρίτερα είχε συναντηθεί και για θέματα βίας μες τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή, ενώ μετά την διακοπή του αγώνα ο κ. Σαββίδης αποχώρησε από το γήπεδο.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ