Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλοι συναντήθηκαν με τον Μπράιαντ Ντάνστον και του πρότειναν νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Ο αμερικανός σέντερ ζήτησε χρόνο να σκεφτει την προσφορά.

Ο εκπρόσωπος του Ντάνστον, Μίσκο Ραζνάτοβιτς συναντήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και τους ενημέρωσε για την πρόταση της τουρκικής Έφες, για συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1.800.000 δολάρια. Ο αμερικανός σέντερ δεσμεύτηκε να μιλήσει με τον Ολυμπιακό και μετά να συζητήσει την πρόταση της Έφες και αυτό συνέβη σήμερα.

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός συναντήθηκαν με τον Μπράιαντ Ντάνστον, ο οποίος τους εξήγησε τα δεδομένα και εξέφρασε τις επιθυμίες του.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλοι κατέθεσαν στον 29χρονο σέντερ την πρόταση τους και του τόνισαν την επιθυμία τους για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού επιθυμούν την παρουσία του στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια. Ο Ντάνστον άκουσε την πρόταση των ερυθρολεύκων, δεν απάντησε και δεσμεύτηκε να το κάνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ