Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται ένα βήμα πριν τον αποκλεισμό του από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Και ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, εξέφρασε την ανησυχία του, στην καθιερωμένη συνέντευξη στην κάμερα της NOVA, πριν τα ματς του πρωταθλήματος.

«Είναι κάτι πολύ αρνητικό. Οι πρώτοι που θα πρέπει να ανησυχούν είναι φυσικά εκείνοι που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα είναι κάτι πολύ αρνητικό για τη συνολική εικόνα του αθλήματος στην Ελλάδα. Είναι λογικό οι προπονητές, όπως και οι ποδοσφαιριστές να ασχολούμαστε πάρα πολύ με αυτό γιατί θα επηρεαστεί συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που ανησυχεί τους πάντες και περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις».

Όσο για το αν ελπίζει πως θα ολοκληρωθεί το Κύπελλο Ελλάδας, είπε: «Φυσικά. Και την τελευταία φορά που μίλησα μαζί σας, αρχικώς σας είχα εκδηλώσει την επιθυμία μου και εν συνεχεία την ελπίδα μου πως το Κύπελλο θα ολοκληρωθεί, με τον ημιτελικό της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο και φυσικά ο τελικός. Δεν είναι μόνο επιθυμία του Ολυμπιακού ή προσωπική επιθυμία. Δεν είναι μόνο για το καλό του Ολυμπιακού. Είναι γενικότερα καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί όπως είναι φυσικό, θα είναι πάρα πολύ αρνητικό να μην πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση».

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ