Συγχαρητήρια επιστολή στην πρωταθλήτρια Ευρώπης στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη απέστειλε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, μετά το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Άμστερνταμ.

Στην επιστολή του ο κ. Βούτσης συγχαίρει τη νεαρή αθλήτρια και της εύχεται καλή επιτυχία στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Βουλής δήλωσε:

«Σας συγχαίρω θερμά για την κορυφαία ευρωπαϊκή επιτυχία σας, προσωπικά και εκ μέρους όλων των μελών της Βουλής των Ελλήνων. Η μεγάλη νίκη σας μας γεμίζει χαρά και περηφάνια. Σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη στην προετοιμασία για τη συμμετοχή σας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο τον ερχόμενο μήνα».

Συγχαρητήρια από Νέα Δημοκρατία
Η Υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, Άννα Καραμανλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου από την πρωταθλήτρια του Άλματος επί Κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη επιβεβαιώνει την τεράστια αθλητική της αξία και δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες για το μέλλον.

Ευχόμαστε στην κορυφαία αθλήτρια, αλλά και στη Νικόλ Κυριακοπούλου, που κατέλαβε την 4η θέση, να συνεχίσουν μέσα από τις επιδόσεις τους να μας γεμίζουν περηφάνια».


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ