Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, τα δύο τελευταία χρόνια και σε έναν τελικό Euroleague.

Ο Έλληνας τεχνικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Γαύρος» τόνισε πως η ομάδα πάντα θα διεκδικεί την Euroleague.

«Η Ευρωλίγκα είναι στόχος, όχι απωθημένο. Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα μετά το ΝΒΑ και το να βγεις πρώτος σε αυτό είναι μεγάλη ικανοποίηση και τιμή. Πιστεύω πως με σκληρή δουλειά μπορούμε να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό ψηλά. Δεν είναι εύκολο να διεκδικείς πάντα την Ευρωλίγκα, αλλά πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα είναι μια ομάδα που θα διεκδικεί πάντα την Ευρωλίγκα«, είπε σχετικά.

Για τις μετεγγραφές, είπε: «Κακώς γράφονται ονόματα, γιατί εμείς δεν έχουμε ξεκινήσει κινήσεις. Τώρα συλλέγουμε προτάσεις από τους μάνατζερ των παικτών, ακόμη δεν έχουμε κάνει το κοσκίνισμα για να βγουν ποιες θα είναι οι επιλογές«.

Για τον ψηλό που θα αντικαταστήσει τον Χάντερ, τόνισε: «Την αθλητικότητα σε αυτή τη θέση την έχουμε με τον Γιανγκ. Πιστεύω πως πρέπει να βρούμε έναν παίκτη να μας βοηθήσει συμπληρώνοντας τον Γιανγκ. Αυτό που δεν έχει ο Γιανγκ, να το δίνει ο άλλος παίκτης».

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ