Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλλε χρηματικό πρόστιμο στον Ολυμπιακό για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον τελικό κυπέλλου με αντίπαλο την Ξάνθη.

Οι ερυθρόλευκοι τιμωρήθηκαν από την πειθαρχική επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τον τελικό κυπέλλου κόντρα στην Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Η συμπεριφορά των οπαδών των Πειραιωτών δεν πέρασε απαρατήρητη από τον διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος την κατέγραψε στο φύλλο αγώνα. Η  χρήση καπνογόνων και τα υβριστικά συνθήματα, που ακούστηκαν ήταν αρκετά για δεχθούν οι ερυθρόλευκοι χρηματικό πρόστιμο 3.500 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 214/2.07.2015 απόφασή της κηρύσσει την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πειθαρχικά ελεγκτέα για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά παραπτώματα και της επιβάλλει χρηματική ποινή τριών χιλιάδων πεντακοσίων (3.500) ευρώ.

Επίσης, κηρύσσει την ΠΑΕ SΚODA ΞΑΝΘΗ πειθαρχικά ελεγκτέα για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά παραπτώματα και της επιβάλλει χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ (Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας)».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ