Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να σώσει κάτι από το κάζο που έπαθε με τη λανθασμένη χρησιμοποίηση του Τσέρισεφ στο ματς Κυπέλλου με την Κάντιθ. Ήταν τιμωρημένος και δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί με αποτέλεσμα η Ρεάλ να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Οι μαδριλένοι θα προσφύγουν στο Διεθνές Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης (CAS) έχοντας οδηγό την υπόθεση της Λόρκα.

Συγκεκριμένα η γκολκίπερ, Λάουρα Γκαγιέγο, αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τη Μαρίτιμ στις 21 Σεπτεμβρίου του 2014 και αγωνίστηκε κανονικά στο ματς της επόμενης αγωνιστικής.

Αυτό έγινε γιατί η ίδια η παίκτρια δεν είχε λάβει κάποια ειδοποίηση από την πειθαρχική επιτροπή. Η Λόρκα τιμωρήθηκε από την ομοσπονδία και κατέφυγε στο CAS. Υποστήριξε ότι δεν έλαβε ποτέ την ειδοποίηση για την ποινή, καθώς αυτή είχε αποσταλεί στο παλιό νούμερο φαξ και όχι στο νέο, το οποίο η ομάδα είχε κοινοποιήσει στην ομοσπονδία.

Η Λόρκα δικαιώθηκε από το CAS και πάνω σε αυτό θα πατήσει η Ρεάλ, οι άνθρωποι της οποίας λένε μέρες τώρα πως δεν ήταν ενήμεροι για την τιμωρία του Τσέρισεφ.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ