Θετική ήταν για τον ΠΑΟΚ η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, σχετικά με την έφεση που είχε κάνει για την βαριά τιμωρία στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Πιο συγεκριμένα η ποινή αφαίρεσης των 5 βαθμών μειώθηκε κατά δύο.

Από την άλλη διατηρήθηκε η τιμωρία 3 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και το πρόστιμο των 100.000 ευρώ.

Να σημειωθεί πως η υπερασπιστική γραμμή του ΠΑΟΚ αφορούσε την μείωση της αφαίρεσης βαθμών, κάτι που το πέτυχε. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο ΠΑΟΚ διασφάλισε τη συμμετοχή του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Απόφαση 32/2016:

Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ’ αριθμ. 89/24-32016 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ. Εξαφανίζει εν μέρει την εκκαλουμένη. Κρατεί και δικάζει. Κατακυρώνει υπέρ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τέρματα 0-3 τον αγώνα. Δέχεται ότι ο αγώνας διεκόπη από υπαιτιότητα της εκκαλούσας. Αφαιρεί τρεις (3) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας του Πρωταθλήματος , όπου συμμετέχει η εκκαλούσα. Επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους 100.000€. Επιβάλλει ποινή διεξαγωγής τριών αγώνων χωρίς θεατές.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ