Ο Λευτέρης Πετρούνιας ύψωσε ψηλά τη σημαία της Ελλάδας με το χρυσό που κατέκτησε στους κρίκους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Ο κορυφαίος Έλληνας γυμναστής παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιόφωνο του «ΣΠΟΡ FM» και αναφέρθηκε στην επόμενη πρόκληση που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

«Πάμε δυνατά για την επόμενη χρονιά. Είναι τεράστια πρόκληση το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Ένα χρυσό στο παγκόσμιο προολυμπιακής χρονιάς σε καθιστά φαβορί για μετάλλιο και ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών ακόμα πιο ψηλά», είπε αναφορικά με τον επόμενο στόχο.

Όσο για την παρουσία του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γλασκώβης, δήλωσε: «Το ήθελα πάρα πολύ για πολλούς λόγους. Ήμουν σε καλή κατάσταση. Ήμουν σίγουρος για το μετάλλιο, αλλά όχι για την πρωτιά.
Είχα κάποια προσωπικά προβλήματα, λόγω την απουσίας του πατέρα μου και έναν τραυματισμό στο χέρι που προέκυψε τελευταία στιγμή. Όλη η σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει απ’ την αρχή του καλοκαιριού μας έσωσε παρά τις δυσκολίες. Για μένα το 90% του αγώνα γινόταν για τον πατέρα μου».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ