Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, δήλωσε πως παραμένει στους ερυθρολεύκους και οργανώνει τη επόμενη αγωνιστική περίοδο. Παρά τις τελευταίες εξελίξεις, ο πρόεδρος των Πειραιωτών καθησύχασε τον κόσμο της ομάδας και δεσμέυτηκε για την επόμενη σεζόν.

Μετά τους περιοριστικούς όρους που επέβαλε ο ειδικός ανακριτής, Γιώργος Ανδρεάδης, στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της ομάδας, για να αποφασιστεί ο τρόπος που θα αντιμετωπίσουν τα νέα δεδομένα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τοποθετήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα των ερυθρολεύκων και, μεταξύ άλλων, διαβεβαίωσε τον κόσμο της ομάδας ότι παραμένει ο εγγυητής του μέλλοντος του Ολυμπιακού. Παράλληλα, ο πρόεδρος της ομάδας προανήγγειλε εξελίξεις στον αγωνιστικό σχεδιασμό μετά το ΔΣ της Δευτέρας (22/6).

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο του Ολυμπιακού ότι η σημερινή απόφαση δεν έχει καμία επίπτωση στην ομάδα μας. Παραμένω πρόεδρος, μέτοχος και εγγυητής του μέλλοντος του Ολυμπιακού μας.

Μετά το Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας, 22/6, θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις για τον σχεδιασμό της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, που έχει ήδη σχεδιαστεί και δρομολογηθεί, με σκοπό την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και μια σπουδαία πορεία στο Champions League».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ