Αν και προσπάθησε να προπονηθεί κανονικά σήμερα το πρωί στο Κορωπί, ο Βίκτωρας Κλωναρίδης παραπονέθηκε για νέες ενοχλήσεις και αποχώρησε. Επέστρεψαν οι διεθνείς.

Ο ομογενής μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού είχε αποχωρήσει προς το τέλος του προγράμματος και την Τρίτη και σήμερα, ο Γιάννης Αναστασίου είδε ξανά τον ποδοσφαιριστή να μην μπορεί να προπονηθεί και να αντιμετωπίζει εκ νέου πρόβλημα.

Αυτό, τον οδήγησε στην αποχώρηση από το πρόγραμμα, για λόγους προφύλαξης. Το προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού», πάντως, γέμισε ξανά, αφού επέστρεψαν και οι διεθνείς από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους. Από αυτούς, ο Μάρκους Μπεργκ συμμετείχε μονάχα στο πρώτο μέρος της προπόνησης.

Στα υπόλοιπα, ο Σάντσεθ συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ ατομικό έκαναν οι Βέμερ και Λουντ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, πάσες, κυκλοφορία της μπάλας, αμυντική λειτουργία, επιθετική ανάπτυξη και κατοχή της μπάλας. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:00, το πρωί της Παρασκευής.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ