Τη μεγάλη έκπληξη έκανε ο Παναθηναϊκός που ανακοίνωσε πως ο Νταβίντ Μέντες είναι ο νέος βοηθός του Γιάννη Αναστασίου στην τεχνική ηγεσία.

Ο Ολλανδός είχε ένα χρόνο συμβολαίου με τους «πράσινους» που δεν τον ήθελαν και έκαναν επαφές για τη λύση του. Μάλιστα οι σχέσεις του με την διοίκηση είχαν «παγώσει». Και τώρα ο ίδιος αφήνει ξαφνικά την ποδοσφαιρική του καριέρα για να ξεκινήσει την προπονητική, στο πλευρό του Αναστασίου.

Ο Μέντες παίρνει τη θέση του Γιάννη Βονόρτα που αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία. Είναι ο πρώτος που πληρώνει το μάρμαρο για τις όχι και τόσο καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Στην προπονητική ομάδα του Παναθηναϊκού εντάσσεται από σήμερα ο Νταβίντ Μέντες Ντα Σίλβα. Ο Μέντες αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή. Η επαγγελματική στάση του, η ποδοσφαιρική διαδρομή του και η πολύ καλή σχέση του με συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεκτιμήθηκαν στη λήψη της απόφασης. Η επιλογή της ΠΑΕ εντάσσεται στο πλαίσιο της εμπιστοσύνης νέων και φιλόδοξων προσώπων που δείχνει σταθερά η διοίκηση της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκτιμά ιδιαίτερα την προσφορά του Γιάννη Βονόρτα και τον ευχαριστεί για την παρουσία του στο τεχνικό επιτελείο. Η σχέση του συλλόγου με τον πιστό στρατιώτη της ομάδας συνεχίζεται από άλλο πόστο, κάτι που θα ανακοινωθεί εντός των ημερών».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ