Ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση του ισπανού κεντρικού αμυντικού Σέρχιο Σάντσες, όμως οι ιθύνοντες της ομάδας εξετάζουν και εναλλακτικές λύσεις. Ο Γέλε Βαν Ντάμε προτάθηκε στους πράσινους και η περίπτωσή του κρίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Ο Σέρχιο Σάντσες δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση του Παναθηναϊκού και οι διοικούντες της ομάδας δεν είναι διατεθημένοι να τον περιμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο βέλγος αμυντικός Γέλε Βαν Ντάμε αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στη Σαντάρ Λιέγης. Την φετινή αγωνιστική περίοδο, πραγματοποίησε 36 συμμετοχές και σημείωσε 2 τέρματα.

Ο Παναθηναϊκός έχει αντιμετωπίσει τον 31χρονο αμυντικό, την περσινη χρονιά όταν το τριφύλλι είχε αποκλειστεί από τη Σταντάρ Λιέγης στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Βαν Ντάμε έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016, όμως είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Πρώτος στόχος για την αμυντική ενίσχυση των πρασίνων παραμένει ο Σέρχιο Σάντσες, όμως όσο δεν δίνει απάντηση στην πρόταση των πρασίνων, ενεργοποίουνται οι εναλλακτικές επιλογές των διοικούντων της ομάδας. Πολύ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί ο επόμενος κεντρικός αμυντικός του τριφυλλιού.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ