Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα πραγματοποίσε πριν λίγες ημέρες ταξίδι στη Σκωτία. Η ενημέρωση ήταν ότι μετέβει στη Γκλασκώβη για μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Στη συνέχεια  αποκαλύφθηκε, ότι ο πορτογάλος προπονητής είχε επαφές με τη Ρέιντζερς και τη Σέλτικ, για να αναλαβει την τεχνική ηγεσία τους… Οι διοικούντες των ερυθρολεύκων δυσαρεστήθηκαν από την ενέργεια του Περέιρα και η θέση του στον πάγκο του Ολυμπιακού είναι αμφίβολη.

Ο πορτογάλος τεχνικός έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και όμως, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σκωτία, συναντήθηκε με ανθρώπους της Ρέιντζερς προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου. Ο Περέιρα είχε συνάντηση και με ανθρώπους της Σέλτικ για τον ίδιο λόγο. Μάλιστα, υπήρξαν στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες είχαν προσθέσει στοίχημα για το αν ο προπονητής του Ολυμπιακού θα αναλάμβανε την  Ρέιντζερς, σε περίπτωση που ανέβαινε στην πρώτη κατηγορία. Το γεγονός πως δεν ήταν ενήμερη η διοίκηση της πειραιώτικης ΠΑΕ για τις διαπραγματεύσεις του Πορτογάλου με άλλες ομάδες, αλλά και ότι αυτό συνέβη ενώ η ομάδα είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις, έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Περέιρα.

Η αποκάλυψη του πραγματικού λόγου του ταξιδιού του έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στη διοίκηση των ερυθρολεύκων. Η θέση του 47χρονου τεχνικού θεωρείται ιδιαίτερα επισφαλής και η δουλειά του τίθεται υπό αμφισβήτηση. Πλέον, η αποχώρησή του από τον πάγκο του Ολυμπιακού συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες και τις επόμενες ημέρες θα δούμε αν θα επιβεβαιωθουν.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ