Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και το όνομα του Δημήτρη Γούτα απασχολεί έντονα τους ιθύνοντες της ομάδας. Οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

Ο Δημήτρης Γούτας αγωνίζεται στην Ξάνθη και έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις την τελευταία διετία. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του από τον Ιανουάριο. Αρκετές ομάδες από το εξωτερικό πλησίασαν τον έλληνα αμυντικό, με τη βελγική Άντερλεχτ να καταθέτει επίσημη πρόταση στην Ξάνθη.

Ο Γούτας αρνήθηκε να αγωνιστεί στην Άντερλεχτ, καθώς προτιμάει να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Οι Πειραιώτες προσφέρουν περίπου 800.000 ευρώ στην ακριτική ομάδα και ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή της τάξεως του 20%. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής τα έχει βρει σε όλα με τους ερυθρόλευκους και μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να είναι παρών στην έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ