Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα τη μεταγραφή του Λούκα Μιλιβόγεβιτς από την Άντερλεχτ. Οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία και ο σέρβος ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται και του χρόνου στον Πειραιά.

Ο Μιλιβόγεβιτς αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν ως δανεικός στον Ολυμπιακό και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν πρόταση για να τον αποκτήσουν και η βελγική ομάδα δεν την έκανε αποδεκτή. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων διήρκεσαν κάποιες ημέρες, και τελικά οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ο διεθνής μέσος θα αγωνίζεται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Λούκα Μιλιβόγεβιτς από την Άντερλεχτ».

Τη μεταγραφή του Μιλιβόγεβιτς ανακοίνωσε και η Άντερλεχτ: «Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς οριστικά στον Ολυμπιακό. Σήμερα, η Άντερλεχτ και ο Ολυμπιακός Πειραιώς έφτασαν σε συμφωνία για την οριστική μεταγραφή του μέσου Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Λούκα Μιλιβόγεβιτς για αυτήν τη μεταγραφή».

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ