Το ταμείο του γεμίζει ο Ολυμπιακός ενόψει των κινήσεων που θα κάνει στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Πιο συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» τους τελευταίους 2,5 μήνες έχουν κάνει πολύ καλές συμφωνίες αναφορικά με πωλήσεις παικτών.

Τελευταία ήταν αυτή του Χόρχε Μπενίτες, με την Κρουζ Αζούλ να ενεργοποιεί την οψιόν αγορά και να δίνει στον Ολυμπιακό 4 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Παραγουανό επιθετικό.

Προηγήθηκαν οι πωλήσεις των Ντοσεβί, Γιαταμπαρέ, Διαμαντάκου με το συνολικό ποσό που μπήκε στο ταμείο του συλλόγου, να φτάνει τα 9,3 εκατ. ευρώ.

Τα συγκεκριμένα χρήματα προκύπτουν από την πώληση του Γιαταμπαρέ στη Βέρντερ Βρέμης έναντι 2,5 εκ. ευρώ, από την πώληση του Διαμαντάκου στην Καρλσρούη για 1,5 εκ. ευρώ, καθώς και του Ντοσεβί στη Σταντάρ για 1,3 εκ. ευρώ, χρήματα στα οποία προστίθενται και εκείνα της πώλησης Μπενίτες.

Μάλιστα αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια. Κι αυτό γιατί η Στουρμ Γκρατς έχει μείνει ευχαριστημένη με τον Αυλωνίτη, που είναι δανεικός και φέρεται έτοιμη να δώσει το 1 εκατ. ευρώ της οψιόν για να τον κάνει δικό της.

SHARE

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ