Το όνειρο του μικρού Μουρτάζα θα γίνει πραγματικότητα. Ο πιτσιρικάς από το Αφγανιστάν, που η φωτογραφία του έκανε το γύρο του κόσμου, τις προηγούμενες ημέρες, πρόκειται να συναντήσει το ίνδαλμά του στην Βαρκελώνη.

Αυτό έκανε γνωστό η Aff, ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Αφγανιστάν, με δήλωση του εκρποσώπου της Σιέντ Αλί Καζεμί . «Εχουμε επικοινωνήσει με τον Λεό Μέσι και την Μπαρτσελόνα για να κλείσουμε την συνάντηση,» είπε χαρακτηριστικά, ότι οι επαφές έγιναν μέσω e-mail, η ημερομηνία κλείστηκε, αλλά δεν κοινοποιήθηκε.

Ετσι ο Μουρτάζα θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Καταλονίας για να γνωρίσει από κοντά το ίνδαλμά του. Η ιστορία του έγινε γνωστή πριν από σχεδόν δέκα ημέρες, από μία φωτογραφία που τον απαθανάτισε με μία αυτοσχέδια μπλούζα της Αργεντινής από πλαστική σακούλα , με το νούμερο 10 του Μέσι.

Ο πιτσιρικάς, 5 ετών, ανήκει στην εθνική μειονότητα της Χαζάρα, της οποίας το δράμα έγινε bestseller «ο κυνηγός των χαρταετών» και ζει σε ένα απομακρυσμένο χωριό, στην επαρχία Γκάζνι, στα Νότια του Αφγανιστάν.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ