Ο Ντί Τζέι Κούπερ αποκτήθηκε από την ΑΕΚ στις 22 Νοεμβρίου αλλά το πέρασμα του θα είναι εξαιρετικά σύντομο.

Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν πληροφορίες πως ο Αμερικανός γκαρντ, για τον οποίο η «Ένωση» δαπάνησε πολλά χρήματα, έχει βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Μάλιστα η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως καλείται σε απολογία αλλά για σωρεία σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων. Λέγεται πως έκανε πολλά τις τελευταίες ημέρες ενώ απουσίασε από την προγραμματισμένη προπόνηση της περασμένης Κυριακής.

Εφόσον επιβεβαιωθεί πως ο 25χρονος άσος ήταν ντοπαρισμένος, θα υπάρξει τιμωρία του από τα αρμόδια όργανα και το πιθανότερο είναι να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

H διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας, ότι:

Η προσπάθεια, που καταβάλλεται ώστε να επιστρέψει η «Βασίλισσα» και στην κορυφή των εγχώριων και διεθνών πρωταθλημάτων θα είναι διαρκής. Η προσπάθειά της δεν πρόκειται να επηρεαστεί από πρόσκαιρες ατυχίες ή ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Δεν πρόκειται, ωστόσο – και το έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη – να κάνει εκπτώσεις στις αξίες και στα ιδανικά, που διέπουν διαχρονικά τον ιστορικό σύλλογο.

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση ενημερώνει ότι αποφάσισε να καλέσει σε απολογία (για την Πέμπτη, 3/12, 15:00) τον Ντι Τζέι Κούπερ. Ο Αμερικανοβόσνιος αθλητής – μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα – υπέπεσε σε σωρεία σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων.

SHARE

loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ