Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα συνεχίσει να προπονεί την Ισπανία και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, αλλά είναι σίγουρος ότι «η εθνική θα αντιμετωπίσει και αυτή την πρόκληση με ή χωρίς αυτόν».

Αυτό που τον ενδιαφέρει τώρα είναι μόνο η Ιταλία. «Δεν υπάρχει φαβορί, όταν συναντιόνται δύο ομάδες αυτού του επιπέδου,» είπε στην συνέντευξη Τύπου στο Παρίσι.

«Περιμένω ένα ισορροπημένο παιχνίδι, πολύ διαφορετικό από το τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012. Εκεί, η Ιταλία έφτασε σε κακή κατάσταση, ενώ αυτή τη φορά θα βρεθεί απέναντί μας στην καλύτερη κατάσταση». Οι ανησυχίες του Ντελ Μπόσκε έχουν να κάνουν με την ταχτική. «Ελπίζουμε να κάνουμε τα πράγματα σωστά, όμως, οι τρεις σέντερ μπακ είναι ένα πρόβλημα που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στο επίπεδο ανάμεσα σε εμάς και την Ιταλία. Θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που έχει ένα πολύ συγκεκριμένο στυλ. Γι ‘αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Επιτίθενται καλά, δοκιμάζουν το βάθος, έχουν παίκτες καλούς στη μέση του γηπέδου και αξιόλογη οργάνωση του παιχνιδιού».


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ